Film(agenda)

Het dorpshuis vertoont vanaf januari 2020 ook geregeld films in de grote zaal. 

Enkele filmliefhebbers uit het waddendorp koesterden al langere tijd de wens van een eigen dorpsbioscoop.
Zij hebben de koppen bij elkaar gestoken en een heel leuk programma samengesteld.  
 

Filmagenda oktober tot en met december 2020


 
Zaterdag 17 oktober, The Ladykillers
Een professor verzamelt een groep 'experts' om zich heen waarmee hij de kraak van de eeuw wil plegen. Als uitvalsbasis willen ze de kelder van mevrouw Munson gebruiken, een nietsvermoedende gelovige, oude dame. Ze hebben haar echter grondig onderschat. Wanneer zij lucht krijgt van het plan, besluiten de vijf zware jongen haar uit te schakelen. Hoe moeilijk kan het immers zijn om een oud dametje voor eeuwig het zwijgen op te leggen? Met Tom Hanks, Irma P. Hall en Marlon Wayans. 


 
Zondag 18 oktober 2020, Toy Story 4
Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Zijn grootste prioriteit is de zorg voor Andy en Bonnie. Wanneer Bonnie met tegenzin een nieuw stuk speelgoed, genaamd Forky, toevoegt aan haar kamer, ontdekt Woody tijdens een avontuurlijke rondreis met oude én nieuwe vrienden, hoe groot de wereld van speelgoed werkelijk kan zijn. Vrolijke vakantiefilm. 
 
Aanvang 15 uur. Zaal open vanaf 14.30 uur. Entree € 6, tot 18 jaar € 3.
 


  Woensdag 21 oktober 2020, The Death of Stalin
Nadat Josef Stalin op een ochtend in maart 1953 bewusteloos wordt aangetroffen, reageert de resterende top van de Communistische Partij als verlamd. Niemand durft er een dokter bij te halen, wat ook lastig is, want Stalin heeft al zijn dokters laten verbannen. Absurde zwarte komedie.
 
Aanvang 20 uur. Zaal open vanaf 19.30 uur. Entree € 6, tot 18 jaar € 3.  
Woensdag 18 november 2020, Once upon a time in Hollywood
Quentin Tarantino's Once Upon a Time in Hollywood speelt zich af in het Los Angeles van 1969, een tijd waarin alles aan het veranderen is. TV-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth (Brad Pitt) proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen.
 
Aanvang 20 uur. Zaal open vanaf 19.30 uur. Entree € 6, tot 18 jaar € 3.